מחיקת החשבון שלך
מחיקת חשבון ה-Clevera שלך לצמיתות: מה לעשות קודם, השלבים, מה מוסר מיד ומה במהלך השעות הקרובות (כולל סביבות עבודה שבבעלותך והמנויים שלהן), והודעות שייתכן שתראה.
מחיקת חשבון ה-Clevera שלך תנתק אותך מכל מקום, תסיר את המידע האישי שלך ותמחק כל סביבת עבודה שבבעלותך, יחד עם כל הסרטונים, ההקלטות והקבצים שבה. סביבות עבודה שאתה רק חבר בהן ישמרו על התוכן שלהן. לא ניתן לבטל פעולה זו.
לפני שמתחילים
- רוצה לשמור על סביבת עבודה שבבעלותך? העבר את הבעלות עליה לחבר צוות קודם לכן. אחרת, היא תימחק יחד עם החשבון שלך, עבור כל החברים בה.
- רוצה לשמור סרטונים? ייצא את הסרטונים והמאמרים שאתה צריך. לא ניתן לשחזר דבר לאחר מכן. הורדות MP4 דורשות תוכנית בתשלום; מאמרים ניתנים להורדה בכל תוכנית.
- רק רוצה להפסיק לשלם? אין צורך למחוק את החשבון שלך: בטל את המנוי שלך במקום זאת.
- רק רוצה לעזוב סביבת עבודה אחת? בקש מהבעלים או ממנהל המערכת להסיר אותך. מנהלי מערכת יכולים גם לעזוב בעצמם דרך הגדרות צוות → אזור סכנה → עזוב צוות.
מחיקת החשבון שלך
פתח את אזור הסכנה
פתח את התפריט בראש סרגל הצד, בחר ב-הגדרות חשבון, ולאחר מכן בלשונית אזור סכנה. סעיף מחיקת חשבון מציין: "מנתק אותך ומסיר לצמיתות את המידע האישי שלך ואת כל הצוותים שבבעלותך. צוותים שאתה רק חבר בהם ישמרו על התוכן שלהם; אתה תוסר מהם."
אם יש בבעלותך סביבות עבודה, הן יופיעו תחת "הצוותים הבאים שבבעלותך יימחקו גם הם:".

העבר בעלות על סביבת עבודה קודם לכן אם ברצונך לשמור עליה. התחל
לחץ על מחיקת חשבון.... תיבת הדו-שיח למחוק את החשבון שלך? מסבירה: "החשבון שלך יושבת מיד. סרטונים, הקלטות וקבצים בצוותים שבבעלותך יימחקו במהלך השעות הקרובות. לא ניתן לבטל פעולה זו."
אשר
- הקלד את כתובת האימייל שלך תחת הקלד את האימייל שלך כדי לאשר.
- הקלד את הסיסמה שלך. אם אתה מתחבר באמצעות Google או התחברות יחידה (SSO), תיבת הדו-שיח תציג במקום זאת: "אתה מתחבר באמצעות Google או SSO, לכן אין צורך בסיסמה."
- סמן את "אני מבין שהחשבון שלי יימחק לצמיתות." (זה גם מציין את הצוותים שלך אם יש כאלו שבבעלותך).

מחק
לחץ על מחיקת החשבון שלי. אתה תנותק מיד.
מה קורה
מיד
| מה קורה | |
|---|---|
| החשבון שלך | מושבת. התחברות תציג "חשבון זה אינו זמין עוד." |
| ההתחברויות שלך | כל דפדפן ואפליקציית שולחן עבודה ינותקו. |
| סביבות עבודה שאתה חבר בהן | אתה תוסר והבעלים ומנהלי סביבת העבודה יקבלו התראה. הסרטונים והמאמרים שיצרת שם יישארו בסביבת העבודה. |
| סביבות עבודה שבבעלותך | נעולות עבור כולם, והחברים בהן יקבלו הודעה שסביבת העבודה נסגרת. הזמנות ממתינות יבוטלו. |
| מנויים של סביבות עבודה שבבעלותך | יבוטלו. |
| תמונת הפרופיל שלך, התראות והזמנות ממתינות לאימייל שלך | יימחקו. |
| התחברויות שהסכמת לשמור עבור Record with AI | יימחקו. |
| שיחות התמיכה שלך | נשמרות ללא שמך או האימייל שלך ("משתמש שנמחק"). |
במהלך השעות הקרובות
Clevera מוחקת את סביבות העבודה שבבעלותך ואת כל מה שבהן: סרטונים, הקלטות, מאמרים, העלאות, ייצואים והקבצים המאוחסנים מאחוריהם. הפעולה מתבצעת בקבוצות קטנות ברקע.
פתרון בעיות
| אתה רואה | מה לעשות |
|---|---|
| "כתובת האימייל אינה תואמת את החשבון שלך." | הקלד את האימייל שאיתו אתה מתחבר. |
| "הסיסמה שסופקה אינה נכונה." | הקלד מחדש את הסיסמה שלך. |
| "אנא אשר שאתה מבין את ההשלכות של מחיקת החשבון שלך." | סמן את תיבת הסימון. |
| "יותר מדי ניסיונות מחיקת חשבון. אנא נסה שוב מאוחר יותר." | המתן 15 דקות ונסה שוב. |
| "לא הצלחנו למחוק את החשבון שלך כרגע. אנא נסה שוב מאוחר יותר." | נסה שוב מאוחר יותר. אם זה ממשיך להיכשל, צור קשר עם התמיכה. |